Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Standy A3 harmaa + 2 kpl julistetaskuja

Hinta:29.90 €33.00 €
Ei sis. alv:a
Mukana 2 kpl muovitaskuja, joiden tukena on telineessä molemmin puolin metalliristikko, julistekoko A3 (tai kaksi A4 julistetta vaakaan), putken paksuus 22mm, paino 3,5 kg. Kokoontaitettava, runko metallia, kestävä pulverimaalaus. Telineen leveys on 37 cm ja korkeus 70 cm. 
Soveltuu myös ulkokäyttöön.
Musta, valkoinen, punainen ja sininen ovat muut vaihtoehdot. Värin saat valittua ilmoittamalla siitä tilauksen lisätietoja kentässä mikäli et valitse harmaata. Kaikkien vaihtoehtojen varustus ja hinta ovat samat.
Samassa kentässä voit myös ilmoittaa sinua lähimmän matkahuollon tai postin toimipisteen osoitteen tai ilmoittaa toimituspaikan jollain muulla perusteella mikäli et sitten valitse tilauksen lopussa valikosta perillekuljetusta. 
Kaupasta löydät myös 50 x 70 koon ja 70 x 100 koon telineet ja kyseisiin telineisiin taskut ja levyt tavallisina ja magneettisina versioina. Julistetaskuja ja levyjä on myynnissä myös itseliimautuvina ja ripustettavina versioina täällä. Taskuja ja levyjä on myös sellaisina versioina, joissa on A4 esitekotelot valmiina. Lisättäköön että kaikenkokoiset akryylitelineet, akryyliset kirjatelineet ja esitetelineet löydät täältä myös hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

Tuote: 1084984