Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Ohjelmoitava LED mainoskyltti 63,5 cm x 11 cm, kolmevärinen teksti

Hinta:144.35 €
Ei sis. alv:a
Tietokoneelle asennettava ohjelma kuuluu hintaan. Ripustusvalmis. Takuu 2 vuotta.
Laitteen mukana tulevasta minidiscistä ladataan PC-koneelle käyttösovellus (PowerLed_2.73.exe). Led-taulu yhdistetään mukana tulevalla kaapelilla tietokoneeseen. Käyttösovellus avataan, ja haluttu teksti kirjoitetaan valmiiksi (tekstiä voi muokata monin tavoin, ohjeet minidiscillä). Valmis teksti siirrettään ”Send”-toiminnolla led-tauluun.
Voit siirtää levykkeen tiedot levyaseman kautta muistitikulle ja sitten käyttää muistitikkua sellaisen laitteen kanssa jossa levyasemaa ei ole.

Valotaulun tekstin värivalikossa on valittavissa kolme eri väriä (punainen, oranssi, vihreä).Tekstissä voi olla eri värejä. Vaikka peräkkäisten sanojen väri voi valinnan mukaan vaihdella.

Häiriötilanteessa klikkaa :
Valokylttejä on muitakin. Katso ne tästä :
Vesitiivis malli : Näytä tuote »
UUTTA ! :>Tuotehaku< (+ryhmät)

Tuote: 00455

Suosittelemme myös

(AAA) Snap julistelistapari alumiinia, ripustettava, pikalukitukset, 2 x 50 cm

snap_julistelista.jpg&width=280&height=500
Snap julistelistat 2 kpl. Profiili on nopea avata ja sulkea, kuvan vaihto käy nopeasti. Kuva pysyy tiukasti listassa kiinni. Listan profiili on 25 mm:n alumiinilista ripustuslenkein. Pakkauksessa listoja 2 kpl (yläosa ja alaosa joiden väliin juliste asetetaan). Sopii max 50 cm leveille julisteille.
Näiden..

Tuote: 372864

Hinta: 11.00 €14.92 €

Pakastusmerkintätussi

Pakastuskyna.jpg&width=280&height=500
Alumiinikuorinen pakkasen- ja vedenkestävä tussi Herlitz Tiko Fix. Pyöreä kärki 1-4 mm. Musta muste. Käyttökohteet : kalvot, muovit, pussit, kovamuovi, lasi, metalli, puu, maalatut ja lakatut pinnat. 100 %:n permanent jälki myös todella kylmässä.  *****..

Tuote: 569573

Hinta: 1.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »