Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Avainlipputuotteet (37)

Hinta:2.40 €
Ei sis. alv:a
Kaikkia hyvin saatavilla. Hinta 2,40 + alv on tallennettu sivulle tarjoukseksi sivun löytyvyyden varmistamiseksi ja ilmoittamaan ryhmän halvimman tuotteen hinta.
Tekstit ovat aktiivisia. Klikkaa, niin saat
      tuotteen esittelyn esiin :

Nojatelineiden ainevahvuus eli seinämien paksuus on 2 mm. Poikkeuksena on suurin malli jossa se on 3 mm. Akryylikuutioissa eli akryylilaatikoissa ja niiden kansissa ainevahvuus on 3 mm, kuten myös akryylitasoissa ja tasosarjoissa. Akryylitelineissä ainevahvuus on 2 mm. Niissä on kuitenkin taitos esitteelle eli seinämät ovat vastakkain. Paksuus taitoksella on siten 4 mm. Samoin on akryylitaitosten kohdalla. Kaikki tuotteet on suojattu kuljetuksen ajaksi ja kaikkien materiaali on täysin läpinäkyvä.

Nojatelineiden ensimmäinen mitta on korkeus, toinen leveys ja kolmas tasoa vasten tulevan "jalan" syvyys. Nojatelineet ovat soveltuvia kirjoille ja muille vastaavankokoisille tuotteille esillepanoon. Pienimmät mallit ovat soveltuvia esim. tableteille ja älykännyköille esim. elokuvia katsottaessa. Kaikki mallit ovat lasinkirkkaita. Tuotekuvissa voi kuitenkin esiintyä savunharmaita malleja.

Kaikkien telineiden, taitosten, nojien, laatikoiden ja kansien särmät on viistetty. Teräviä reunoja ei ole. 

Kaupan koko tarjonnan näet helposti tästä :

Päätaso < 
UUDET 16 KPL 4/2024 (3.4.24)
Sähköpostillakin voi asioida ja kysellä :
timo10.maenpaa@gmail.com

>UUSIMMAT (kaikki)


Tuote: 1150281