Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kirkas kaksipuolinen kehys julistesuojin A3 itsekiinnittyvä

Kuva on viitteellinen. Kyseinen kehys on kirkas ja julistesuojat ovat aivan kirkkaat. Taustalla kiertää koko matkalla väritön kaksinkertainen 6 mm leveä transfer-teippi suoja-arkin alla. Infoaa molempiin suuntiin ikkunapinnoilla. Ikkuna- ja lasipinnoille, tasaisiin maalattuihin pintoihin ja metalliin tarttuva versio. A3 pystyesitteille tai vaaka-asentoon asetettuna soveltuva myös kahdelle vierekkäiselle pystylle A4 esitteelle. Ilman julistesuojia kehyksen hahlossa voidaan käyttää myös vahvoja A3 kokoisia kartonkeja.

A4 malleja on täällä : >Näytä tuote »

Kapeaa 6 mm:n kaksinkertaista transfer-teippiä on saatavissa metreittäin. Se on juuri sopiva kehysten tarroittamiseen ja lisäksi väritöntä. Kaksipuolinen kaupan teippi ei kehyksissä toimi.

Jos sinulla on jo riittävästi kehyksia ja tahdot määrämittaiset "tarroittamissoirot" niin pyydä tarjous ! Sama pätee jos tarvitset asennussarjan, jolla voi ripustaa kehyksiä imukuppien avulla.

Onko sinulla esim Velcro nauhoja, magneettilistoja, hyllynreunalistoja, julistetaskuja teipillä, magneettikehyksiä yms. joiden tarttumisesta on puhti pois tai magnetointi irronnut jostakin tuotteesta? Älä turhaan heitä niitä pois. Kysy konstit täältä.

Tuote: 858086

Hinta alk.3.60 €
Ei sis. alv:a

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Otsikon mukainen tuote4.95 €
Perusmalli ilman julistesuojia ja liimataustaa3.60 €

Suosittelemme myös

Mappi A3 vaaka ja vaakamallit A4 ja A5, mustia

A3mappi.jpg&width=280&height=500
Vaakamalliset mustat mapit. Kovapahvia. Selän leveys 75 mm. Itseliimautuva tarraetiketti. Iso malli on ihanteellinen esimerkiksi isoille tulosteille tai piirustuksille. Itseliimautuva tarraetiketti.
Mapeilla on FSC Mix, Blaue Angel-kierrätysmerkki.
Virhetilanteessa klikkaa :
Näytä tuote »

Vaakamappeja..

Tuote: 90705

Hinta: 2.50 € - 7.10 €

Snap-kehys alumiinia A3 julisteen suojamuovilla

Avattava_kehys_50_x_70_mm2.jpg&width=280&height=500

Tuote: 227592

Hinta: 16.30 €20.16 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »