Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sharp hinnoittelupistooli + 5000 lävistyskiinnnikettä laitteeseen (40 mm)Tällä voit liittää tuotetieto- ja hintalappuja tuotteisiin läpi kankaiden, kartonkien, pahvien, kalvojen ja muovien. Kiinnnike pujottuu laitteen ohuen neulan lävitse painiketta painettaessa ja yhdistää kaksi pintaa toisiinsa. Sopii myös sukkaparien ja muiden parillisten tai joukkona myytävien tai esillepantavien tuotteiden yhdistämiseen.
Virhetilanteessa klikkaa :
Hinta- ja etikettilaput löydät täältä :
ETUSIVU : 

>Erikoistarjoukset

Kaupan sisällöstä kertovia ja tuotehakua helpottavia hakusanoja lyhennettyinä : tait.esit,telin,laatik, kuut,muis,noj,leht,led,kylt,teip,task,pid,tas,magn,heijas,somis,arvon,vesi,kynä,kärki,rist,nauh,niit, list,wifi,halst, telesk,selail, A3, 50x70,hylly,map, kans, nit, läv, reit, menu, ruoka, oksa, kukka, puhuj, a-tel, turva, kansi, kuva, tuss, fab, kaksip, kuori, perä, alust, palas, käynti, vaaka, ikk, akr, lamp, kouk, liim, hint, maali, valo, lamppu, stand, logo, logolla, painatus, kortti, paneeli, liimautuva, tarra, sään, lamin, silp, tuhooj, öljy, kumi, muotti, hiekka, viiv, hier, pallo, lask, saks, terä, pussi, kassi, elinta, laari, purkki, liivi

 

Tuote: 978287

Hinta:13.50 €
Ei sis. alv:a

Suosittelemme myös

MERKINTÄTUSSI JUMBO 4-12 MM VIISTOKÄRKI MUSTA

Paksu.jpg&width=280&height=500
Viistokärki 4-12 mm. Alumiinikuori. Musta. Vedenkestävä ja spriiliukoinen.
Virhetilanteessa klikkaa :
Näytä tuote »..

Tuote: 183665

Hinta: 2.10 €2.66 €

Magneettilista (leikattava) 210 mm x 20 mm x 1,5 mm liimataustalla

magneettinauha_1010_c8e.jpg&width=280&height=500
Itseliimautuva mustavalkoinen 21 cm pitkä ja 2 cm leveä lista on ennen liimataustan poistamista tarvittaessa helposti leikattavakin. Tarttuu erittäin lujasti myös esimerkiksi haastaviin polypropeenisiin muovitaskuihin ja muovilevyihin sekä julistetaskuihin.
Voit käyttää kahta tälläistä toisiinsa tarttuvina..

Tuote: 277625

Hinta: 0.60 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »